Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Bardzo Trudny Wybór

Tereh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak Jak W Temacie grałem tymi 3 postaciami Lee Shin/Vayne/Heimerdinger kazdą gra mi sie bardzo dobrze i nie wiem która wybrac prosze o + i - kazdej z tych postaci

Opublikowano

Zależy jaką pozycje preferujesz, lee i vayne są to postaci dość trudne, wymagają skilla, pozycjonowania. Lee bestia w early, a w late już taki nijaki. Natomiast Vayne rozwija skrzydła w late. Heimer (dla mnie) okazał się strasznie dobry na topie. Jeśli myślisz o rankedach to heimer troszkę out of meta, może być uznany z troll pick na niektórych liniach.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

lee jest ciezki mechanicznie do ogarniecia, ale jak sie nauczysz robic in-sec i ward jumpa to daje rade. musisz w early sporo gankowac, bo wtedy masz najwiekszy potencjal. ;)

mozesz isc nim rowniez na mida vs akali, by jej niewidka byla bezuzyteczna (twoje E)

vayne na linii radzi sobie nijako, jedyne co, to moze lasthitowac. jesli trafisz na enemy boba i zlapiesz kille w early, to mozesz pisac gg, bo w late robisz po prostu sieke. przy fullbuildzie, adc/apc leci na 5aa + Q/E

heimer jest pasywnym lanerem, dzieki wiezyczkom moze stac troche dalej, a one mu wyfarmia creepy. ma to swoje + i -, jednak wychodzi z linii przez brak escape. ma jedynie stuna, a to skillshot wiec jak nie trafisz, to padasz.

Opublikowano

lee jest ciezki mechanicznie do ogarniecia, ale jak sie nauczysz robic in-sec i ward jumpa to daje rade. musisz w early sporo gankowac, bo wtedy masz najwiekszy potencjal. ;)

mozesz isc nim rowniez na mida vs akali, by jej niewidka byla bezuzyteczna (twoje E)

vayne na linii radzi sobie nijako, jedyne co, to moze lasthitowac. jesli trafisz na enemy boba i zlapiesz kille w early, to mozesz pisac gg, bo w late robisz po prostu sieke. przy fullbuildzie, adc/apc leci na 5aa + Q/E

heimer jest pasywnym lanerem, dzieki wiezyczkom moze stac troche dalej, a one mu wyfarmia creepy. ma to swoje + i -, jednak wychodzi z linii przez brak escape. ma jedynie stuna, a to skillshot wiec jak nie trafisz, to padasz.

chyba na x3 aa( x2aa +q

Opublikowano

Wszystkie na inne linie

lee ogarniesz "skakanie" to bedzie dobrze, duzo gankow w early

heimer dobry pusher duzy dmg z wierzyczek 

vayne slaba w early w late imo najlepszy adc 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...